Основни торба за ролна машина

 • Основни торба за ролна машина - STR-M-V2i Series
Основни торба за ролна машина
модел - STR-M-V2i Series
Автоматски-Променете ја основната кеса на машината за правење ролни(во-тип на линија)
Серво напојување Дигитална Контрола на напнатост со Mechanical Co-брзински систем

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
 1. Дизајнираните ротирачко запечатување и перфорација овозможуваат брза брзина и непречена работа,Заптивање без затегнување;Дизајниран нож за перфорација со низок шум и долг животен век.
 2. Секој нож може да употреби повеќе од 50000000 пати,максимум до 80000000 пати.
 3. Прилагодено перфориран терен.(изборен)
 4. Должината на вреќата според одлуката за механички однос на менувачот,една големина е еден комплет овој уред.
 5. Автомат за кревање тешки товари-опуштете се со Контрола на положбата на рабовите на OFF-Тип на ЛИНИЈА.
 6. Автоматската брзина следи внатре-направа за танцување на храна на ИН-Тип на ЛИНИЈА.
 7. Лесен за ракување и одржување целосно-опремен систем за надзор од страна на HMI.
 8. Лесна промена дизајнирана за различна големина на јадрото на автоматската машина за премотување назад.
 9. Систем за микро напнатост за тенок филм(мин.5 микрометри)и многу лесно се кине.
 10. Автоматско растоварување кога производите се тркалаат целосно и се прилагодува позицијата на работ на моторот.(изборен)
 11. Премотување со две линии наназад со систем за жешко засекување за можност за двојни производи.(дополнителен тип)

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Ширина на торба(мм)
линија&времиња;Ш x Дија.
Должина на вреќата/
Дебелина на филмот
Капацитет
(Метар/мин)
ИСКЛУЧЕНО-
ЛИНИЈА
STR-400 М-V2-А21 1 x 230~375
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.105 милиони/
линија/минута
STR-500 М-V2-А21 1 x 330~475
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.105 милиони/
линија/минута
STR2-800 М-V2-А22 2 x 220~350
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.102 милиони/
линија/минута
ВО-
ЛИНИЈА
STR-400 М-V2i-А21 1 x 230~375
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.105 милиони/
линија/минута
STR-500 М-V2i-А21 1 x 330~475
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.105 милиони/
линија/минута
STR2-800 М-V2i-А22 2 x 220~350
Се тркалаат макс.130
300~600/
0.005~0.018
Макс.102 милиони/
линија/минута
 • Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.