Основни торба за ролна машина

 • Основни торба за ролна машина - STR-****S-A21E Series
Основни торба за ролна машина
модел - STR-****S-A21E Series
Автоматски-Промена на торбичка на машина за правење ролни со уред со јадро од хартија&Серво шатл систем(во-можност за линиски екструдер)

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
 1. До Макс.Дијаметар на ролна производи од 220 mm.
 2. Дигиталната поставка со еден екран на допир ја олеснува промената на должината и напнатоста на торбата.
 3. Брзо&засилувач;непречено функционирање може да се види со шатл тип Запечатување и перфорација дизајн.
 4. Заптивање без затегнување;Дизајниран нож за перфорација со низок шум и лесна промена.
 5. Нивото на забот на секој нож може да се промени во согласност со потребите на корисникот.
 6. Можност за функција за ознака за печатење.(изборен)
 7. Автомат за кревање тешки товари-опуштете се со Контрола на положбата на рабовите на OFF-Тип на ЛИНИЈА.
 8. Автоматската брзина следи внатре-направа за танцување на храна на ИН-Тип на ЛИНИЈА.
 9. Систем за надзор на HMI за работа и одржување.
 10. Автоматска машина за премотување наназад со различна големина на јадрото.
 11. Систем за микро напнатост за тенок филм(мин.8 микрометри)и многу лесно се кине.
 12. Можност за тежок филм.Запечатување на дното до 240 микро.

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Ширина на торба
(мм)
линија&времиња;Ш x Дија.
Должина на вреќата
/
Дебелина на филмот
Капацитет
(Метар/мин)
Серво
моќ/
Серво
квантитет
Грејач Моќ
Задолжително
Довод на воздух
Задолжително
Големина на машината
Л&времиња;В&времиња;Х(М)
Големина на пакување
Л&времиња;В&времиња;Х(М)
Н.В.
/
Г.В.
(кг)
ИСКЛУЧЕНО-
ЛИНИЈА
STR-
750S-
A21E
W300~750
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
11 KW/
6 Серво
М3.5 kw 13.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
6.8x2.61x1.7 Р-1.6&времиња;2.7&времиња;1.7
М-2.0x1.8x1.5
У-1.7x1.4x1.5
4400
/
5300
STR-
1000 С-
A21E
W450~1000
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.0 kw 15.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
6.8x2.86x1.7 Р-1.6&времиња;2.9&времиња;1.7
М-2.0x2.0x1.5
У-1.7x1.6x1.5
4900
/
6000
STR-
1250-ти-
A21E
W600~1250
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.5 kw 16 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
6.8х3.06x1.7 Р-1.6&времиња;3.1&времиња;1.7
М-2.0x2.2x1.5
У-1.7x1.8x1.5
5700
/
7000
STR-
1500-ти-
A21E
W700~1500
Се тркалаат макс.220
220~2500
/
0.010~012
Макс.90 М/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.0 kw 17.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
6.8х3.331x1.7 Р-1.6&времиња;3.4&времиња;1.7
М-2.0x2.6x1.5
У-1.7x2.2x1.5
6300
/
7800
STR-
1750-ти-
A21E
W850~1700
Се тркалаат макс.220
220~2500
/
0.010~012
Макс.80 милиони/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.5 kw 18.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.8х3.56x1.7 Р-1.6&времиња;3.7&времиња;1.7
М-2.0x2.9x1.5
У-1.7x2.5x1.5
7400
/
9200
ВО-
ЛИНИЈА
STR-
750 Si-
A21E
W300~750
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
11 KW/
6 Серво
М3.5 kw 13 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.1x2.66x1.7 Р-1.6&времиња;2.7&времиња;1.7
М-2.0x1.8x1.5
4100
/
5000
STR-
1000 Si-
A21E
W450~1000
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.0 kw 15 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.1x2.86x1.7 Р-1.6&времиња;3.1&времиња;1.7
М-2.0x2.2x1.5
4600
/
5650
STR-
1250 Si-
A21E
W600~1250
Се тркалаат макс.220
220~2000
/
0.008~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.5 kw 15.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.1x3.06x1.7 Р-1.6&времиња;3.1&времиња;1.7
М-2.0x2.2x1.5
5250
/
6600
STR-
1500 Si-
A21E
W700~1500
Се тркалаат макс.220
220~2500
/
0.010~012
Макс.90 М/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.0 kw 17.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.1x3.31x1.7 Р-1.6&времиња;3.4&времиња;1.7
М-2.0x2.6x1.5
5900
/
7300
STR-
1750 Си-
A21E
W850~1700
Се тркалаат макс.220
220~2500
/
0.010~012
Макс.80 милиони/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.5 kw 18 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.1x3.56x1.7 Р-1.6&времиња;3.7&времиња;1.7
М-2.0x2.9x1.5
6900
/
8100

п.с.:За големината на пакувањето--Р=Машина за премотување назад;С=Уред за запечатување на процепот;М=Главна машина за запечатување и перфорација;У=Одмотување уред.
 • Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
STR-****S-A21E Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD. имаат броеви на истакнати дизајнери, инженери, извоз бизнисмен, маркетинг, производство и професионален менаџмент сила. Преку истражување и развој постојано, за прием на странски напредна технологија, усовршување и подобрување на нашите уметност и занаети, нагласувајќи на квалитетот, нашата Основни торба за ролна машина стана специјален уметност и занаетчиство.
Нашата најголема предност е нашата посветени вработени, кои обезбедуваат одличен

Основни торба за ролна машина

. Нашиот искусен, пријателски персонал се обучени да одговорат веднаш да вашите прашања и целосно да се објасни дизајн барања.
Enquiry Now
производи Листа
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-V4 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-M-V2i Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-M Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR- ****V4-A21E-S4 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR- ****S-A21E-Sn Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-****S-A21J Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCF-VW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCF-VWS
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-VC Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-VC-ATP Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCR Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings