Основни торба за ролна машина

 • Основни торба за ролна машина - STR-****S-A21J Series
Основни торба за ролна машина
модел - STR-****S-A21J Series
Автоматски-Промена на торбичка на машина за правење ролни со уред со јадро од хартија--Супер голема торба и Џамбо ролна со серво шатл систем(во-можност за линиски екструдер)

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
 1. Супер големите и пречник на ролна производи од чанта Џамбо се до Макс.450 мм.
 2. Едноставно сменете ја должината и затегнатоста на торбата со еден допир на екранот.
 3. Операцијата може да биде брза и непречена со дизајн на шатл, запечатување и перфорација.
 4. Заптивање без затегнување;Дизајниран нож за перфорација со низок шум и лесна промена.
 5. Корисникот може да го прикаже теренот на ножот за заби.
 6. Факултативна функција:можна е ознака за печатење.
 7. Автомат за кревање тешки товари-се развивам опремен со исклучување-линија Контрола на позицијата на рабовите.
 8. Автоматската брзина следи внатре-направа за танцување на храна на ИН-Тип на ЛИНИЈА.
 9. Полна-опремен систем за надзор на HMI за лесно ракување и одржување..
 10. Автоматската машина за премотување може да премотува назад во различна големина на јадрото.
 11. Лесно кине-исклучен систем за микро напнатост за тенок филм(мин.8 микрометри).
 12. Можна е апликација за тешки филмови.Вкупна дебелина за запечатување на дното до 240 микрони.

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Ширина на торба
(мм)
линија&времиња;Ш x Дија.
Должина на вреќата
/
Дебелина на филмот
Капацитет
(Метар/мин)
Серво
моќ/
Серво
квантитет
Грејач Моќ
Задолжително
Довод на воздух
Задолжително
Големина на машината
Л&времиња;В&времиња;Х(М)
Големина на пакување
Л&времиња;В&времиња;Х(М)
Н.В.
/
Г.В.
(кг)
ИСКЛУЧЕНО-
ЛИНИЈА
STR-
750S-
A21J
W300~750
Се тркалаат макс.450
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
11 KW/
6 Серво
М3.5 kw 13.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.0x2.61x1.7 Р-1.8&времиња;2.7&времиња;1.8
М-2.0x1.8x1.5
У-1.7x1.4x1.5
4700
/
5600
STR-
1000 С-
A21J
W450~1000
Се тркалаат макс.450
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.0 kw 15.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.0x2.86x1.7 Р-1.8&времиња;2.9&времиња;1.8
М-2.0x2.0x1.5
У-1.7x1.6x1.5
5200
/
6300
STR-
1250-ти-
A21J
W600~1250
Се тркалаат макс.450
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.5 kw 16.0KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.0x3.06x1.7 Р-1.6&времиња;3.1&времиња;1.8
М-2.0x2.2x1.5
У-1.7x1.8x1.5
6000
/
7300
STR-
1500-ти-
A21J
W700~1500
Се тркалаат макс.450
450~4000
/
0.012~012
Макс.90 М/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.0 kw 17.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.0x3.331x1.7 Р-1.6&времиња;3.4&времиња;1.8
М-2.0x2.6x1.5
У-1.7x2.2x1.5
6600
/
8100
STR-
1750-ти-
A21J
W850~1700
Се тркалаат макс.450
500~5000
/
0.012~012
Макс.80 милиони/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.5 kw 18.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
7.0x3.56x1.7 Р-1.8&времиња;3.7&времиња;1.8
М-2.0x2.9x1.5
У-1.7x2.5x1.5
7700
/
9500
ВО-
ЛИНИЈА
STR-
750 Si-
A21J
W300~750
Се тркалаат макс.450
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
11 KW/
6 Серво
М3.5 kw 13 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.3x2.66x1.7 Р-1.8&времиња;2.7&времиња;1.8
М-2.0x1.8x1.5
4400
/
5300
STR-
1000 Si-
A21J
W450~1000
Се тркалаат макс.450
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.0 kw 15 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.3x2.86x1.7 Р-1.8&времиња;5.9&времиња;1.8
М-2.0x1.8x1.5
4900
/
5950
STR-
1250 Si-
A21J
W600~1250
Се тркалаат макс.220
400~3000
/
0.010~012
Макс.100 М/
линија/минута
12.5 KW/
6 Серво
М4.5 kw 15.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.3x3.06x1.7 Р-1.8&времиња;2.9&времиња;1.8
М-2.0x2.0x1.5
5550
/
6900
STR-
1500 Si-
A21J
W700~1500
Се тркалаат макс.450
450~4000
/
0.012~012
Макс.90 М/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.0 kw 17.5 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.3x3.31x1.7 Р-1.8&времиња;3.1&времиња;1.8
М-2.0x2.2x1.5
6200
/
7600
STR-
1750 Си-
A21J
W850~1700
Се тркалаат макс.450
500~5000
/
0.012~012
Макс.80 милиони/
линија/минута
13.5 KW/
6 Серво
М5.5 kw 18 KW 0.6 Mpa
400 мл/мин
5.3x3.56x1.7 Р-1.8&времиња;3.7&времиња;1.8
М-2.0x2.9x1.5
7200
/
8400

п.с.:За големината на пакувањето--Р=Машина за премотување назад;С=Уред за запечатување на процепот;М=Главна машина за запечатување и перфорација;У=Одмотување уред.
 • Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.

SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
STR-****S-A21J Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD. е прва класа техничка компанија, специјализирана за обезбедување Основни торба за ролна машина, база во Taiwan. Се фокусираме на истражување и развој на производи, како и производство и продажба на нив со висок квалитет.
Обезбедување на висок квалитет и добра услуга за потрошувачите е нашата управување со теорија. Задржи иновациите и постојано подобрување на нашите

Основни торба за ролна машина

е нашата развој на политиката. Ние сме во потрага очекуваме да се воспостави долгорочна соработка однос со тебе.
Enquiry Now
производи Листа
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-V4 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-M-V2i Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-M Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR- ****V4-A21E-S4 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR- ****S-A21E-Sn Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-****S-A21E Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCF-VW
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCF-VWS
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-VC Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STR-VC-ATP Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Основни торба за ролна машина, треба да знаете за највисок квалитет на Основни торба за ролна машина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
SCR Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings