Безжична торба за ролна машина

  • Безжична торба за ролна машина - SCF-VW
Безжична торба за ролна машина
модел - SCF-VW
Машина за правење торба на ролна без јадро

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
  • Тип на папка со двоен триаголник.
  • Машината автоматски запира поради кршење,недостаток или пропуштена регистрација на филм.
  • Премотување наназад управувано од серво&Системи за контрола на PLC во комбинација со вртежен момент&засилувач;микро-прилагодени системи за брзина.
  • Се тркалаат солза-исклучен со систем за кинење со двојно ролна.
  • Автоматски-систем за етикетирање достапен како опција.
  • Макс.Излез:120 парчиња/мин.

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Големина на торба(макс.) Дебелина на
Филм(мм)
Капацитет
(циклус/мин.)
Намотување
Ширина
(мм.)
Rewinder Dia.
(мм.)
Моќ
Задолжително
Големина на машината
ТИП СЕРВО SCF-280 V 280(В)x1000(Л) 0.08~0.1 30~140 50~280 &ослаш;30~&ослаш;90 3.7 KW 4.5x1.2x1.55
SCF-500 V 450(В)x1000(Л) 75~400 4.5x1.35x1.55
SCF-800 V 760(В)x1200(Л) 75~500 5.5 KW 5.5x1.5x1.8
SCF-1020 V 960(В)x1200(Л) 30~120 6.0KW 5.5x1.65x2.2
  • Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.