Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно

  • Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно - SS-VTP Series
Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно
модел - SS-VTP Series
Целосно автоматско серво-управувано Double Layer Multi-линија Ладно-пресече Т-Машина за правење торби за кошули

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
  • Висок капацитет:640 парчиња см.со 4 линии;960 парчиња см.со 6 линии;1280 парчиња см.за 8 линии.
  • Оваа машина е специјално дизајнирана да прави не-печатење Т-торби за кошули или континуирано печатење Т-чанти за кошули.
  • Заптивната лента може лесно да се смени за Т-чанти за кошули и обични чанти.
  • Брзо и прецизно серво-Возениот систем за напојување обезбедува прецизно сечење и запечатување на кесите,отстапување во рамките на 0.5 мм.
  • Сензорот го контролира влезот на филмските ролни,обезбедувајќи совршена линија за запечатување без напнатост.
  • Целосно систем со HMI и PLC контрола,покажуваат информации кога алармот на машината запира.
  • Уникатен дизајн со лесна промена помеѓу Т-чанти за кошули и чанти за календари.(Изборен)
  • Сензорите за печатење гарантираат прецизност за печатените кеси.(Изборен)

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Т-Торба за кошула
(со удар)
Lline&времиња;Ш x Д x Т x Слој
Торба за знаме
(без удар)
Линија x T x Ш x L x Слој
Макс-Сечење
на Панч
Капацитет
Т-торба за кошула
/
Рамна торба
(pcm)
Главна
Мотор
/
Серво
Мотор
Грејач
/
Моќ
Задолжително
Довод на воздух
Задолжително
Големина на машината/
Работно место
Големина на пакување Н.В./
Г.В.
2
Линиски удар
SS4-
700
ВТП
2xW120~305xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
2xW75~305xL120~1200
1xW75~670 x L120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120х4
Ф-макс.160х4
1Hp 4P
/
3.0KWx1
1.8KWx2
/
7.8 KW
0.6 MPa
300 мл/мин
6.7x1.55x2.0
/
7.5x2.0x2.0
2.5x1.75x2.3
/
3.0x1.65x2.3
2800
/
3200
SS4-
800
ВТП
2xW120~355xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
2xW75~355xL120~1200
1xW75~770 x L120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120х4
Ф-макс.160х4
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.2KWx2
/
8.5 KW
0.6 MPa
300 мл/мин
6.7x1.65x2.0
/
7.5x2.1x2.0
2.5x1.85x2.3
/
3.0x1.85x2.3
3000
/
3400
SS4-
1000
ВТП
2xW120~455xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
2xW75~455xL120~1200
1xW75~950xL120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120х4
Ф-макс.150х4
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.4KWx2
/
9.0KW
0.6 MPa
350 мл/мин
6.9x1.85x2.0
/
7.7x2.2x2.0
2.5x1.85x2.3
/
3.0x1.85x2.3
3300
/
3800
3
Линиски удар
SS6-
800
ВТП
3xW120~220xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
3xW75~220xL120~1200
2xW75~355xL120~1200
1xW75~770 x L120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120x6
Ф-макс.160x6
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.2KWx2
/
9.4KW
0.6 MPa
350 мл/мин
6.9x1.65x2.0
/
7.7x2.1x2.0
2.6x2.05x2.3
/
3.1x2.05x2.3
3200
/
3600
SS6-
1000
ВТП
3xW120~285xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
3xW75~300xL120~1200
2xW75~455xL120~1200
1xW75~950xL120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120x6
Ф-макс.150x6
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.4KWx2
/
9.7 KW
0.6 MPa
350 мл/мин
6.9x1.85x2.0
/
7.7x2.2x2.0
2.7x1.85x2.3
/
3.0x1.85x2.3
3600
/
4100
SS6-
1200
ВТП
3xW120~350xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
3xW75~370 x L120~1200
2xW75~520xL120~1200
1xW75~1100xL120~1200
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.115x6
Ф-макс.140х6
2Hp 4P
/
4.5KWx1
2.6KWx2
/
11.5 KW
0.6 MPa
400 мл/мин
7.1x2.05x2.0
/
7.9x2.5x2.0
2.7x2.25x2.3
/
3.1x2.25x2.3
3900
/
4500
2_4
Линиски удар
SS8-
800
VTP2
4xW100~160xL270~650
2xW100~355xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
4xW75~170 x L120~500
2xW75~355xL120~700
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120х8
Ф-макс.160x8
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.2KWx2
/
10.4KW
0.6 MPa
350 мл/мин
7.4x1.65x2.0
/
8.2x2.1x2.0
2.7x1.85x2.3
/
3.0x1.85x2.3
3300
/
3700
SS8-
1000
VTP2
4xW100~200xL270~650
2xW100~455xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
4xW75~220xL120~600
2xW75~455xL120~650
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.120х8
Ф-макс.150х8
1Hp 4P
/
3.0KWx1
2.4KWx2
/
10.7 KW
0.6 MPa
350 мл/мин
7.4x1.85x2.0
/
8.2x2.2x2.0
2.7x2.05x2.3
/
3.0x2.05x2.3
3700
/
4200
SS8-
1200
VTP2
4xW100~250xL270~650
2xW100~530xL270~650
xT0.008~0.035 x 2 лири
4xW75~270 x L120~600
2xW75~545xL120~750
xT0.01~0.10x2 лир
Дебелина на купот
Макс.20 мм
Т-макс.115x8
Ф-макс.140x8
2Hp 4P
/
4.5KWx1
2.6KWx2
/
12.5 KW
0.6 MPa
400 мл/мин
7.6x2.05x2.0
/
8.4x2.5x2.0
2.7x2.25x2.3
/
3.1x2.25x2.3
4000
/
4600
  • Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.

SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
SS-VTP Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ние се одржи експертиза во обезбедувањето на нашиот квалитет свесен клиенти добро дефинирани Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно. Ние нудиме овие во различни спецификации и дизајни, како на потребите на нашите клиенти во пазарот водечки цени. Производите понудени од наша страна строго проверени во секоја фаза на развој за да се обезбеди за висок квалитет и атрактивни дизајни.
Ние нудиме на нашите клиенти

Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно

производи. Ние цврсто веруваме дека основните вредности се задржи организации стабилна и се фокусираше кон заедничката цел. Нашите основни вредности ни помогна да постигнеме нашата мисија да се донесе мерливи придобивки за нашите клиенти.
Enquiry Now
производи Листа
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STP-H2S-2 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STP-V2S-2 & STP-VS-2 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
STC-V2S-2 & STC-VS-2 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
ST-V2S-2 & ST-VS-2 Series
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHENG-FON PLASTIC MACHINE CO., LTD.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Машина за торби за маица со повеќе линии за ладно, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
S2-VTP-PPS
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings