Нацртајте машина за кеси со чешма

 • Нацртајте машина за кеси со чешма - SV-DT Series
Нацртајте машина за кеси со чешма
модел - SV-DT Series
Поли-нацртајте машина за правење кеси(Тип на лист)

КАРАКТЕРИСТИКА НА МАШИНАТА:
 • Нацртај-лента slitter е специјално дизајниран за употреба со цртање-машина за правење кеси со лента и го намалува циклусот на менување на макара,го удвојува времето на користење и го зголемува производството.
 • Уредот EPC во комбинација со одмотување е чувствителен и стабилен за лесно ракување.
 • Целосно автоматско одмотување,автоматско одмотување брзина-прилагоди. (Изборен)
 • Уред за преклопување на триаголник,лесно и непречено го превиткува еднослојниот филм на двојно. (Изборен)
 • Избор на преклопувачки EPC и уред за преклопување на триаголник за да заштедите на зафатениот простор за инсталација.
 • Мешана употреба на мулти-функции,може да произведе многу различни стилови на кеси.
 • Стандардна опрема е уред за преклопување со двојни усни,уред за долна шипка и уред за странично отворање. (Страничен отвор)
 • Специјалниот дизајн на ножот со ротирачки заптивки го прави безбедно чистењето на ножот за заптивка,Погодно,брзо и лесно.
 • Специјален уред за пневматска порта и ролери за преса,соработувајќи со главната машина,може да ги спроведе и изведе-нахранете го блокираниот готов производ. (Изборен)
 • Изборна опрема:себе-уред за лепило,уред за вметнување бисер,удирање единица,уред за двојно запечатување и блокирање-уред за напојување.

СПЕЦИФИКАЦИИ:П.С.Приспособувањето може да биде достапно.
Модел Големина на торба(мм) Брзина на производство
(торби/мин)
Дебелина на филмот(мм) Потребна е моќност Големина на машината
LxWxH(М)
Ширина Должина Горно преклопување Долно Гостување
Поли-нацртајте Торба Странична чанта за заптивки Поли-нацртајте Торба Странична чанта за заптивки Нацртајте лента Странична чанта за заптивки
СВ-1000-ДТ 100~700 100~860 100~950 До 75 мм До 65 мм 20~100 20~160 HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.07~0.10
HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.05~0.12
6.2KW 8.33x1.75x2.0
СВ-1200-ДТ 100~850 100~1050 100~1150 До 75 мм До 65 мм 20~100 20~150 HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.07~0.10
HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.05~0.12
6.7 KW 9.00x1.95x2.0
СВ-1500-ДТ 100~1150 100~1300 100~1440 До 75 мм До 65 мм 20~100 20~135 HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.07~0.10
HDPE
0.03~0.08
LDPE
0.05~0.12
9.2KW 9.90x2.25x2.0

Изборна опрема:
 1. Воздушен компресор:3 КС
 2. Уред за двојно запечатување
 3. Уред за удирање
 4. Врв-преклопете Уред за заптивање
 5. Себе-Хранење со леплива лента
 6. Уред за перфорација
 7. Воздушно вратило
 8. EPC со автоматско одмотување
 9. Уред за преклопување на триаголник
※Спецификациите се предмет на промена без претходна најава.